17.11.2007 г., 11:44 ч.

Искам те 

  Поезия » Любовна
967 0 6
 

              ИСКАМ ТЕ

 

Искам мрака да погълне вечерта,

искам пак да съм до теб.

Искам да ти давам обичта,

искам винаги да си до мен.

 

Не искам да си тръгна,

но утрото дойде.

Искам пак да те прегърна,

мое скъпичко дете.

 

Искам пак да ме обичаш,

вечно искам да си моя.

Нежно свой да ме наричаш

и за теб да съм достоен.

 

Планината ни разделя,

но това не е проблем

Знам, че пак ще те намеря,

макар да си далеч от мен.

 

Помня твоите целувки,

помня твоите ръце.

Искам твоите милувки,

имаш моето сърце!

 

 

         

© Пол Франк Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??