1.07.2008 г., 21:40 ч.

Искам те 

  Поезия » Любовна
1099 0 4
 

Искам те, макар и за последно.

Да те прегърна, макар и на раздяла,

горещите ти устни пак да вкуся,

макар сърцето ми от болка да изгаря.

 

Искам те, макар така далечен,

макар жесток и отчужден до болка.

Желая те, макар да си обречен

от мен да бягаш чак до гроба.

 

Мой бъди поне за час,

искам те, какво да сторя?!

 Ще съм твоя цяла и без глас

със целувки само аз ще ти говоря.

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??