11.08.2007 г., 14:08 ч.

Искам те 

  Поезия » Еротична
3061 0 6
Искам те

 

Искам да споделиш греха с мен,
да сътворим нов рай от страст,
искам и да влезеш вътре в мен,
да имаш над тялото ми власт.

Искам да ти бъда повече от чужда,
да впиеш устните си в мен до кръв.
Искам да ти бъда нужна,
да те усещам, сякаш си ми пръв.

Искам с огнени целувки да изгарям
тялото ти - с мойто да се слее.
Искам този миг да се повтаря,
искам страст в очите ти да грее.

Искам те безумно, безнадеждно!
Искам те отчаяно... Сега!
Обладавай ме и грубо, и нежно.
Искам с теб да стигна до върха.

© Ира Милова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??