1.05.2018 г., 22:51 ч.

Искам те мълчаливо 

  Поезия » Любовна
641 0 1

Не искам да ме търсиш.

Не искам да ме обичаш.

Не искам да ме искаш.

Не искам сърцето ти.

Не искам душата ти.

Не искам да лягам до теб.

Не искам и да се будя до теб.

Не искам да ме галиш.

Не искам да ми се доказваш.

Не искам, не искам, не искам…

 

Искам да те обичам мълчаливо.

Искам да рисувам усмивката ти в съзнанието си.

Искам да усещам ароматът ти върху полята…

Искам да те целувам нежно, но само в умът си.

Искам да викам душата ти, защото само тя разбира.

Искам да те обичам мълчаливо, толкова мълчаливо,

че дори и Бог да не разбере!

© Юлиана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Интересен копнеш има лирическият герой/героиня .Но мисля,че съществуват и такива чувства. Чувства на свободата може би...Поздрави и хубав ден!
Предложения
: ??:??