25.12.2007 г., 12:50 ч.

Искам те пак до мен... 

  Поезия » Любовна
975 0 2

Искам те пак до мен

да огрееш моя ден,

отново да усетя вкуса на устните,

да бъда пак в прегръдките,

да погледнеш в моите очи

и да знам ,че до мен си ти

без думи без лъжи,

без грижа ,която да тежи...

© Александра Чикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??