21.06.2008 г., 22:22 ч.

Искам тишина 

  Поезия » Друга
789 0 5

Искам само ТИШИНА!


Уморена съм!
Толкова съм уморена...
от лъжи, измислици и суета...

В такива мигове
далече стой от мене,
защото ставам зла.

Тогава сякаш се събужда
онзи - лошият "Близнак",
който може да превърне
всичко във руини и във прах...

Той може да ти каже думи,
от които да те заболи...

Ако си до мене,
в ТИШИНА се превърни!

© Христина Никилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??