12.04.2005 г., 13:07 ч.

Искаме ли много... 

  Поезия
923 0 2

Има много подредени дни
и такива с хаос истеричен.
Има дни, в които не върви
и се чудим на късмета си себичен.
Нагласени газим във вода
и ругаем дъжд без график,
натискаме педала на газта
във вечно натоварения трафик.
Ще ни се заплатата по две
умножена да е и да сме незаменими,
в работата да сме богове,
грешките безброй да са простими.
Ще ни се да имаме сърце -
да не боли от обиди и раздели.
А по-добри да сме? - Не сме..
Задъхани, нахъсани и озверели.
Животът не е двоен ескалатор,
но по-приятни може да са дните,
ако изхвърлим своя навигатор
и караме по пътя на мечтите.

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ще ни се да имаме сърце -
    да не боли от обиди и раздели.

    Харесва ми!
  • Отново похвала получаваш!
Предложения
: ??:??