27.06.2009 г., 20:02 ч.

Искаш... 

  Поезия » Любовна
963 0 42

 

Искаш, тръпнещ до полуда,

да прекрачиш моя праг.

Трябваше ли да ме губиш,

за да ме намериш пак?...

 

 

Още миг и ще заплача.

Остани си спомен ти.

Искам само да прекрачиш

моя влюбен предан стих...

 

 

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??