20.05.2007 г., 11:57 ч.  

Искаш го, нали? 

  Поезия
983 0 8

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Затвори очи и замълчи.
Във похот днес ще те удавя.
Не, не говори.
Със нежност ще те изтезавам.
Само не бързай! Не, недей,
нали красивите неща се случват бавно.
Целувай ме, а аз ще галя теб.
С дъха си парещ ще те подлудявам.
Горят телата... Дъх на портокал
ни мами странни работи да вършим...
Перверзна съм, нима не си разбрал?
Само със нежност няма как да свърша.
Вържи ме цялата...? Да, здраво ме вържи.
Прави със мен каквото пожелаеш.
А ти го искаш. Искаш го, нали?
Вземи свещта и продължи... Ти знаеш.
Горещо е и тялото се гъне,
но не от болка, а от страст
между гърдите ми от парафина парещ
се стичаха реки... Изпадам в транс.
Не се владея, искам те до болка
и ти ме искаш. Влез във мен без жал.
По женски нежен и със сила мъжка
накарай ме от страст да изгоря!

© Яница Ботева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??