5.06.2012 г., 23:06 ч.

Искаш ли 

  Поезия
438 0 0

Кажи ми, искаш ли 
да бъдеш във всяка моя мисъл?
Кажи ми, искаш ли 
да ти дам сърцето си?
А може би искаш от мен 
да те оставя на мира сега.
От теб зависи, само ми кажи
и ще приключи всичко това.

Искаш ли да остана при теб?
Да си тръгна или да те прегърна?
И ако ти дам моята любов,
ще я вземеш, или ще я захвърлиш, кажи?
Искаш ли да остана при теб?

© Антонио Велиянчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??