31.10.2008 г., 11:15 ч.

Искаш ли? 

  Поезия » Любовна
621 0 1

Искаш ли?

Аз искам да бъдеш до мен,
когато изгрява луната,
когато настъпва новият ден,
когато цъфтят цветята.

Аз искам да бъдеш със мен,
когато плача или се смея.
Подтиснат или пламенен,
за тебе само копнея!

Искам да останеш до мен,
когато навън е студено,
когато дори си сломен,
когато всичко е заледено.

Ти искаш ли?

© Мирела Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??