13.12.2008 г., 0:48 ч.

Искаш ли? Може, но само за кратко! 

  Поезия
682 0 1

Искаш ли да поиграеш със тялото, намазано с мед,
обгърнато с яркия ореол на страстта?
Доскоро сковано бе, а днес ни помен от лед,
що за извратена и долна шега?

 

Искаш ли да чуеш думите, изречени от нежните устни?
Да изпиеш с поглед красивите, топли очи?
Искаш ли да вкусиш от мислите така горещи и вкусни?
Или просто искаш всичко да бъде както преди?

 

Искаш ли да я докоснеш, да достигнеш чак до сърцето?
Онова, което безмилостно нараняваше с безброй лъжи...
Да впиеш устни и да изпиеш сладостта на лицето?
Нима мислиш, че миналото сега не важи?

 

Позволение давам ти, ала за кратко!
Порадвай се, докосвай, но само за секунда!
Докато се взира в теб тъй сладко,
вие пишете новата градска легенда!

 

Секундата изтече, време е да изгориш!
Пламъците лумват от цялото и тяло!
Това е наказание, не ще се спасиш!
Заслужил си, каквото те е сполетяло!

© Зори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!Секундата изтече, време е да изгориш!Заслужил си, каквото те е сполетяло!
    ДОРИ ЗВУЧИ НОВОГОДИШНО! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ!!!!
Предложения
: ??:??