12.09.2007 г., 12:27 ч.

Искаш мен да раниш 

  Поезия
751 0 9
И далечна, и близка
до теб аз стоя
с черно-бели надежди
и с ранени крила.

Устремена нагоре
в небето, в безкрая,
аз мечтите пречупвам,
прогонвайки Рая.

Ти раняваш отново
без съвест, без свян,
ръба преминаваш,
оставайки сам.

И нататък запътен,
с твойта гордост вървиш,
без дори да съзнаваш,
искаш мен да раниш...

© Ледено-Студена Истина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??