19.07.2009 г., 14:43 ч.

Искра 

  Поезия » Любовна
1500 0 10

Искра

 

Така познат и непознат.

Липсваш, а дори не си бил тук.

Очите ти - въглени горещи,

обхождат в мене всеки път.

 

Задържам те и те изпускам.

Желая да отпия от вкуса ти.

Устните със дъх на дъжд

поят ме и ме карат да изтръпвам.

 

Тъй далечен си и близък.

Улавям образа ти в плен.

Ласките ти - адски рай,

ваят сладка свобода във мен.

 

Приспивам те и буден те държа.

Във теб оглеждам се различна.

Думите ти откровени с плам

топят ме и нашепват да обичам.

 

Изгарям те и те прераждам.

Бленувам те нечувстван до сега.

На платното бяло с нежни щрихи

греят първите черти на любовта.

© Александра Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??