4.07.2013 г., 22:19 ч.

Искри 

  Поезия » Любовна
770 0 3

Аз съм сгушена в тебе,
ти си сгушен във мен
и преплетени пръсти
гонят дългия ден.

Тихо тръгва на пръсти
и шума на града,
светлинките са пъстри
цветни ласки в нощта.

На свещта в светлината
отразяваш се ти
и дълбок океан са
твойте чудни очи.

На свещта в светлината
отразявам се аз,
пълна с цветни копнежи
буря, огън и страст.

Да запалим водата,
да потънем в искри,
в мойта страст непонятна,
в твойте чудни очи.

И в нощта ще се реем -
две свободни души.
Ще летим като птици -
две летящи искри.

© Снежина Будурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??