25.06.2007 г., 13:36 ч.

Истина 

  Поезия
470 0 1
Не казваш истината ти,
но в очите я таиш,
не казваш нищо ти дори,
като говориш пак мълчиш.
На дълбоко я зарови,
да не я докосна аз,
сърцето си отвори,
изрече думи, но без глас.

Защо не искаш аз да я намеря,
защо заключваш таз врата,
ключа за нея аз ще взема,
но дали ще се отключи тя.
Дали ще можеш някой ден
истината да признаеш,
дали ще можеш вътре в мен
угаснал огън да запалиш.

© Анжела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ангелче, човек или обича или не , или си заключва или е отключен за любовта.Това "или" много често обърква съдбите ни! Правилно си го разбрала и написала! Чудесно момиче си ти!
Предложения
: ??:??