29.09.2010 г., 13:35 ч.

Истина ли е 

  Поезия » Любовна
1233 0 3

ИСТИНА ЛИ Е...?

Не съм разбрала колко мъртва съм била,
докато не оживях отново...
Не съм живяла досега така,
че да обичам толкова един човек.
И той да бъде слънце и луна,
и въздух, и вода, и всичко...
Да бъде толкова голям... и малък,
че да го побирам във душата си.
Да бъде моята любов, и моята надежда,
и моята тъга, и моята усмивка.
Не съм живяла досега... без него,
сега съм АЗ истинска за истинския.
Не съм разбрала досега колко е красив животът,
защото той не присъствал в него.
Сега е тук, и там, навсякъде,
където ме водят краката,
навсякъде, където ме водят очите,
навсякъде, където ме води сърцето!
Тук е! В мен е!

Истина ли е...? Съдба е!

© Оксана Молер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любовта дава щастие, но и любовта може да го отнема! Всички сме за първия вариант. Бъди жива от любов !
  • Хубаво е,когато обичаш,се чувстваш жива.
  • "Не съм разбрала колко мъртва съм била,
    докато не оживях отново...
    Не съм живяла досега така,
    че да обичам толкова един човек."
    Харесах!
Предложения
: ??:??