14.12.2006 г., 12:50 ч.

Истината 

  Поезия
702 0 6

 

Пееш.

Смееш се.

Рисуваш,

но значи ли това, че си дете?

 

Мислиш.

Питаш се.

Сънуваш,

а нуждата в теб расте.

 

Плачеш.

Криеш се.

Слугуваш

и мъката раздира нежното сърце.

 

Молиш.

Изкушаваш се.

Бленуваш,

но няма болката да спре.

 

Страдаш.

Мъчиш се.

Тъгуваш

и няма кой да разбере.

 

Обичаш.

Бориш се.

Целуваш,

но обичат ли те?.. Не!

© Ивелина Балабанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??