11.07.2007 г., 22:53 ч.

Истината е жива 

  Поезия
967 0 2

Съхне красивата роза,
подарена с много любов,
счупи се и малкото сувенирче,
поднесено с шеговита усмивка!
Но топлата целувка, която
подаряваш всеки ден е жива,
нежната твоя прегръдка
живее в мен и аз живея за нея!
Кучето разкъса смешната
плюшена играчка
и картичката с мили думи
събира прах в шкафа за спомени!
Но милият и добър поглед още
е втренчен в мен и ме кара да тръпна,
така както тръпне сърцето ти,
сгушено в мойте ръце!
Толкова истинска може да бъде една любов,
без вещи и настроения...
Толкова малко истини са нужни за една любов-
целувка,прегръдка и нежно мълчание,
с което говориш чак до забрава!
Колко истински могат да бъдат двама души
в любовта си, без вещи и размишления?!
Хванати за ръце, с вплетени сърца
и винаги с добро вървящи напред!
Живи и истински !!!

© Надежда Кацарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??