13.06.2012 г., 10:13 ч.

Истината за смъртта 

  Поезия » Друга
512 0 0

Черна нощ,

ден в ковчег,

душа кремирана -

прах,

нищо няма

там

отвъд -

просто смърт.

 

Пръст

при пръст,

гроб,

труп,

вечен

покой

и край -

няма рай,

само пръст.

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??