Jun 13, 2012, 10:13 AM

Истината за смъртта 

  Poetry » Other
509 0 0

Черна нощ,

ден в ковчег,

душа кремирана -

прах,

нищо няма

там

отвъд -

просто смърт.

 

Пръст

при пръст,

гроб,

труп,

вечен

покой

и край -

няма рай,

само пръст.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??