25.08.2013 г., 17:03 ч.

Истини 

  Поезия » Любовна
403 0 1

Истини

 

Шепа истини, шепа надежди.

Шепа тишини настръхнали

онемели усещания.

Хвърлени въпроси,

очаквания, желания,

битки, вихри, пътища.

Пресичат се разстояния.

Шетат из душата ми.

 

Когато дори и вятърът е влюбен.

Боли, прошепвам ти 

и притихвам в сълза -

капчица, която се слива с теб.

И любов ме позна в спрялото време.

Вричане като обичане се сгушва.

Аз съм твоето безвремие.

Ела, събрах се... Чакам те!

 

©Ванко Николов (Starkmaster®vn)

 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??