15.03.2008 г., 9:23 ч.

Истино моя 

  Поезия
522 0 3
 

Истино моя!

И нежна, и мила,

преглъщах те,

дълго мълчах,

сълзите изплаках,

душата ранявах,

в безпаметност

дълго живях...

Илюзии бисерни

за теб си създавах,

очи ослепих, онемях...

На думи зловонни

не се поддадох!...

За себе си пазих те -

не успях!!!

Била си при други,

била си различна,

но винаги си една,

горчива и сладка,

дори идилична,

но Истина, само една!...

Какво ми остави?!

Мечта? Надежда?

Само болка в нощта!

И огнена жажда,

за твоята сила!...

И в твойта

непреходност,

вяра една!!!

 

 

© Дениз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??