20.08.2005 г., 23:54 ч.

Истинска 

  Поезия
979 0 2

Истинска ли си,когато плачеш?
Когато навън дъждът вали,
когато само НЕГО чакаш,
да дойде,за да те спаси?
Когато едничка и надеждата умира,
убита от безмилостни лъжи...

Истинска ли си,когато не намираш
смисъла да продължиш?
Когато знаеш,че за ТЕБ и НЕГО
няма УТРЕ и болката си давиш във мечти?
Когато чакаш без вяра и посока,
съдбата ти какво ще отреди...

Истинска ли си,когато плачеш
със пресъхнали сълзи?
Когато със тъга поглеждаш
назад към отминаващите дни?
И нито стон,и нито вопъл,
сякаш спиш с отворени очи...

© Никол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??