25.08.2017 г., 8:34 ч.

Истинска 

  Поезия » Любовна
288 0 1

ИСТИНСКА

 

За тебе съм вълнá, непредвидима,
разбиваща се с устрем в брега...
За тебе съм красива самодива,
босонога, бяла... И сама...
За теб съм вятър, необязден,
неуловим и бързащ, сам...
За теб съм болка, неизживяна,
изгаряща, и режеща от нож!
За теб съм мъка,
до край неизживяна,
за теб съм полъх,
с дъх на любовта...
За теб съм смелост,
истинска, неизгоряла,
за теб съм нежност,
с име на жена...
За теб съм дума,
изплетена от обич,
за тебе съм дърво,
без корен и душа,
за тебе съм усмивка,
от любима,
за тебе съм една единствена,
ЕДНА!
За теб съм всичко!
И минало, и бъдеще,
за тебе съм любов и самота...
За тебе, обич, истинска, обичана...
В ръцете ти, без  глас 
ще се РОДЯ!

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??