24.10.2016 г., 17:52 ч.

Истинска любов 

  Поезия » Хумористична
339 0 2

Любими мой, бъди безспир до мен
и в пръстите ми тихо се разтапяй...
Докосвай устните ми нощ и ден
и кротко в прелестта си ме потапяй!

 

Аз знам, че като тебе няма друг
тъй да обичам страстно в този свят!
И тихо свита в ъгъла, без звук,
любувам се на теб, мой шоколад!

© Миглена Миткова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??