4.09.2008 г., 6:26 ч.

Истинска наслада 

  Поезия » Любовна
523 0 1
За първи път сънувах как прегръщам друг.
Друг насън желаех, ти не беше тук.
В съня си него исках, за него аз копнях.
Насън към него се затичах, но се спрях...
Той заключи ме в горещите ръце.
До неговото биеше моето сърце.
Не исках това да свършва, дори да беше грях.
Попита ме дали го искам, а аз си замълчах...
Не можех "да" да кажа, въпреки, че ми личеше
как искам в лицето му да го изкрещя.
Нежният му аромат по тялото ми се разливаше.
Аз до него бях и всичко мое от щастие преливаше...
Отдръпнах се, обърнах се със сърце сломено.
Погледнах го, знаех, че го виждам за последно.
Насън душата ми сякаш изгаряше на клада
от една такава истинска наслада...


© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??