Пак ли си в съня ми?
Стига вече, престани!
Хубаво ми е с теб,
но не си истински,
нали…
Защо в сънищата идваш?
Влез през входната врата.
Или от нещо се боиш?
Кажи ми,
ще те разбера.
Говори
или си върви!
Не, спри!
Остани!
Без теб
ще съм съвсем
сама…
© Ласка Александрова Всички права запазени