Jul 23, 2007, 10:23 PM

Истински ли си 

  Poetry
771 0 11

Пак ли си в съня ми?

Стига вече, престани!

Хубаво ми е с теб,

но не си истински,

нали…

Защо в сънищата идваш?

Влез през входната врата.

Или от нещо се боиш?

Кажи ми,

ще те разбера.

 

Говори

или си върви!

 

Не, спри!

Остани!

 

Без теб

ще съм съвсем

сама…

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??