25.03.2016 г., 16:15 ч.

Истински сонет 

  Поезия » Любовна
288 0 2

Истински

сонет

О, как се радвам, че те имам!
При тебе винаги ще спра.
Дори да ме скова зима,
цветя за теб, ще набера!

Смирен до тебе ще остана,
да ближа всяка своя рана!
Със твойта обич съм богат.
 Без тебе свършва този свят!

О, ти си моята осанна!
Най-хубавото .между нас
Целувам ти ръцете аз.
В теб моето сърце остана!

Денят ми с тебе зазори...
Най-важната за мен си ти!
07.07.2010г. Драгойново

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря,че сте харесали това което съм написал! Имате вкус!/шегувам се/
  • Много ми хареса!
Предложения
: ??:??