13.02.2010 г., 11:19 ч.

Истинският живот 

  Поезия » Любовна
574 0 0

Истинският живот



Животът е кратък миг
... но наистина велик
живееш и всичко рухва пред очите ти
остават само мечтите ти

Какво остава освен несбъднати желания куп
Затова и животът е груб...
Пет месеца страдаш
и пред Бог на колене падаш

Но в крайна сметка какво получаваш
след като за другите душата си даваш...
Справедливост има ли въобще
Или става каквото ще...

Животът в крайна сметка
е като една подметка -
където ходиш
там ще бродиш


© Ралито Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??