23.05.2017 г., 13:51 ч.

Истинско 

  Поезия » Любовна
467 0 0


Тъй чисти са днес облаците ми
както никога не са били
неполивали с толкова грижа
никоя друга скала със
Надежда да поникне фиданка
в твърдия камък и да разлисти
Целият свят ако може
Без да се сърди дъждът
И Без да изпада в истерия
лекичко, колкото само
да се напоят птиците
за да искат да останат и повторят
Тъй са кротки днес и ветровете
само повей останал от тях
онези урагани, които без милост
помитаха чуждите вселени
Сега само нежно нашепват „любов”
и се молят да открият в тебе
покълнало семе

© Тагрид Ал-Отти Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??