26.04.2007 г., 0:12 ч.

История 1 

  Поезия
428 0 0
        История 1
 
 История свята и чиста,
 родена на белия лист,
 за чувствата и тишината,
 събрани от съдбата.
 
 История как личности срещат събития
 и събития срещнали тях.
 История, породила бележки,
 жалони на човешките грешки,
 история, разкрила сама
 колко коварна е любовта.
 
 Как огънят гори без пламък,
 как пламъкът става на камък
 и колко много неща
 казват една сълза и малко тишина.
 
 Как всичко топли ме в мен,
 събрано малко по малко във миг.
 История, останала спомен
 и... на белия лист.
 
 
 25.04.2007  14:00

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??