13.02.2010 г., 10:41 ч.

История 

  Поезия » Любовна
557 0 0

Неизбежно е и всеки е застрашен,

                                                             аз искам теб,

който и да дойде до мен.
Когато слънцето изгря, аз те целунах.
Когато вълните заляха брега, ти ме целуна.
Когато китарите засвириха, аз те прегърнах по-силно дори от живота.
Когато влакът спря, ти ме прегърна по-силно дори отколкото аз теб...

© Радина Душкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??