Feb 13, 2010, 10:41 AM

История 

  Poetry » Love
538 0 0

Неизбежно е и всеки е застрашен,

                                                             аз искам теб,

който и да дойде до мен.
Когато слънцето изгря, аз те целунах.
Когато вълните заляха брега, ти ме целуна.
Когато китарите засвириха, аз те прегърнах по-силно дори от живота.
Когато влакът спря, ти ме прегърна по-силно дори отколкото аз теб...

© Радина Душкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??