9.01.2021 г., 20:52 ч.

История 

  Поезия » Свободен стих
491 0 0

История 

 

И стана пет, а теб те няма,

аз не те търся, но сърцето го боли.

Такава любов голяма, бе за мене ти,

но свикнах да бродя, подпрян до черните стени. 

 

Час и половина ... размисъл.

Вече е 07:00 .. 

 

Заспивам с усета за теб, 

но мозъка ми крещи, махай се. 

А някой пита ли, дали любовта не е още жива,

теб те няма, но тя не спира. 

 

 

Продължението ...

 

Унесен в тежка, мрачна сълза,

след час време се събуждам пак.

Студено е, всичко е изстинало, 

но ударите на сърцето, подсказват, че още нищо не е стигнало до своя край..

 

EdnlessPoetry by A.Hr.

© Алекс Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??