7.11.2021 г., 23:27 ч.

Историята се повтаря 

  Поезия » Любовна
188 0 0

Историята се повтаря

тя грешки не търпи

връща се отново цяла 

и в повече дори. 

Тръгна си веднъж от мене

сърцето ми разби

душата изтерзана

остави ме в сълзи. 

Минаха години

и пак се върна ти при мен

бе вълнуващо, красиво

и болката за миг изтри. 

Но пак реши, че съм ти малко, 

че няма смисъл във това, 

че твърде съм далече

и сложи своя край. 

И не, за мене не е края

аз още те обичам, разбери

душата ми е в ада

и не спира да гори. 

Историята се повтаря

тя грешки не търпи, 

за теб е само края, 

а в мен остана болката, нали? 

06.10.21

 

© Весела Динова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??