11.04.2020 г., 11:24 ч.

Из " Дневникът на Арти " - част Втора, 10 

  Поезия » Хумористична
659 0 0

Житейски терзания 10
...
Агентът в мен отново забушува, 
сърцето ми не може да хитрува,
на пост стоя - имам мисия,
аз съм от Обществена полиция.
Гледам - там един се затърчал,
каките след себе си събрал. 
Бабка с кученце проклето,
ама този парк не е за псето.
Генералът същото казá:
"Само на определените места!"
Ако нямаш декларация
ще останеш в изолация.
Ей, не го разбра човече,
взе да щъкаш щом напече.
За нищо не ти дреме,
га усети хубавото време...
Гледай примерът от мен - 
вкъщи си стоя кат' млад ерген.
Как да нямам изкушение,
но зареден съм със търпение!
Искаш всички да го отнесем?!
Ех, че глупав ти, серсем!

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??