30.05.2020 г., 10:04 ч.

Из " Дневникът на Арти " - част Втора, 18 

  Поезия » Хумористична
375 0 0

Житейски терзания 18
...
Таз година,
щото сме под карантина, 
рожденият й ден, на мама,
който мина, 
го прекарахме домашно с още двама - Артибалтската дружина.
Торта липсваше, 
но някаква ми петифура, все още се намира.
Скарата и днес подушва се,
вкусна хапка се преглътва с бира.
Парче от рогче сладолед
мама с мен си сподели.
Честита да си ми и занапред,
здрава и добричка, ти!
Слагам точката на този ред
за житейските терзания, 
в поезия подред,
за пандемични състояния,
световни, донякъде абсурдни указания...
Ще пиша друга тема, когато всичко е наред,
през веселото лято, море и слънчев пек.
 

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??