8.04.2020 г., 23:50 ч.

Из " Дневникът на Арти " - част Втора, 8 

  Поезия » Хумористична
566 0 0

Житейски терзания 8
...
Ще пропусна този брифинг!
Слушаме като на митинг
призива на Генерала:
" Не излизай, че отвън върлува хала!
Не пътувай, че избягаш ли - щъ хвана!
Ако не стоиш под карантина,
вирусът, и теб, не ще подмина!"
...
Малко ще се поразтъпча,
да мина обичайна визитация,
дали дружината е в медитация.
Приличам аз на лъв...
Чух, че Путин пуснал чак в Русия
златен мой роднина.
Предложение към отговорния ни кмет:
"Пускай дивите животни от Кенанский плет!"
Че народа живна,
дръзко се надигна,
не издържа в кафез,
озверял е като пес.
Нищо не го спира,
та да се прибира,
не спазва изолация,
после гледаш - интубация.
Аз обществено се ангажирам
и като съветник се навирам
между шамарите горещи,
между светила и свещи...

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??