8.06.2021 г., 16:54 ч.

Из " Дневникът на Арти " - Резюме 

  Поезия
193 0 0


...
Ако търсите ме 
- аз съм си добре!
Дневникът ме изкушава,
ще драсна страница, а може - две.
Тати забележката отдавна ми отправи:
" Спри се бе, момче, 
престани да пишеш,
поне докато тръгнеш на море!
Целият ни дом показа,
голям клюкарин се оказа,
снимаш тук и там,
кой е седнал, кой - заспал,
отрази домашната кулинария,
философии разнищи 
в разсъжденията крайни
за световната конспиративна поразия...
То - пътувания, чак в детайли,
то - големи приключения омайни...
Всичко в стихове пейзажни
си описал, няма тайни...
Семейното ни ложе лично
няма нужда от пространство -
папарашко и епично!"
Затова, на който съм залипсвал,
за последно казвам "Чао"!
Друг талант в себе си откривам -
упражнявам певческото "Бау".

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??