4.03.2008 г., 15:29 ч.

из "малки парчетии" 

  Поезия » Източни форми
559 0 5
Шепотът на мравките поражда радост
така прекрасно, страстно,
убивана от разум хладен.

© Стоян Владов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??