10.03.2013 г., 10:08 ч.

*Избери 09.03.2013 

  Поезия » Любовна
357 0 2

През призмата на любовта
аз искам да те осъзная,
беше вчера, утре и сега
постоянно те желая!
Привличаш ме като звезда,
която в душата свети.
Муза и вълшебница - жена,
нежен аромат на цвете.
Не желая аз да те откъсна,
обичам те, тъй както си си...
Защото нашата любов е късна,
ако желаеш друго - избери си.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??