Mar 10, 2013, 10:08 AM

*Избери 09.03.2013 

  Poetry » Love
358 0 2

През призмата на любовта
аз искам да те осъзная,
беше вчера, утре и сега
постоянно те желая!
Привличаш ме като звезда,
която в душата свети.
Муза и вълшебница - жена,
нежен аромат на цвете.
Не желая аз да те откъсна,
обичам те, тъй както си си...
Защото нашата любов е късна,
ако желаеш друго - избери си.

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??