Затвори очи
и заживей в тая
истина,
наричана от теб
магия.
Тръгни във тоя път
и опознай света
на другия,
пий неговия въздух,
докосни с присъствие
най-пълните му
със живот и сладости
цветя,
изслушай му
безумно смелите мечти,
открий откритите
от порива му див
съкровища.
Изпий до корен
събраното от
неговите еликсири.
После събуди се
и погледни
в очите
на човека.
Избери -
да знаеш
или никога
да не узнаеш?
Избери...
© Кирилка Пачева Всички права запазени
Поздрав!