9.01.2010 г., 22:26 ч.

Избери правилното 

  Поезия » Любовна
674 0 1

 

 

 

 

Избери правилното



Чувствам, че сърцето ми ще се скъса -

ти не си до мен,

във кърпа ме върза,

а после се появиха проблем след проблем.

 

За теб играчка бях,

но аз още те обичам,

прави ме за смях,

но аз още те обичам!


Ако в нещо аз сгреших,

моля те, кажи,

ако връзката ни аз наруших,

моля те, прости.

 

Но животът не е от теб избран,

не е като мечта,

всеки има път предначертан,

който разбира чак след смъртта.


Може някога да си те върна,

може без мен да си по-щастлив,

искам пак де те прегърна,

но любовта е като йероглиф.


И ти може би още ме обичаш,

някой ден може ти да ме потърсиш,

може пак с нежни имена да ме наричаш,

може да искаш да си ме върнеш...


Не се страхувай, при мен ела,

със сърцето примири се,

направи това, което ти казва то сега,

ако искаш - обади се!


Чуй какво сърцето ти прошепва,

вслушай се сега,

дали то нежно потрепва,

или е като скала.


Не ти казвам какво да направиш,

животът си е твой,

но ако в любовта ни вярваш,

аз още искам да си мой.


Избери каквото искаш,

избери това, което чуваш,

надявам се да ме потърсиш,

но в сърцето си се вслушай.


Вслушай се и избери!

 

 

 

© Стефания Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ще избере а в любовта има и разминавания... а има и време за тях
Предложения
: ??:??