Избирам си, събирам си сълзи от очите ти
с мислите си, за да ми греят и топлят
по-човешки творческите ми спомени-шедьоври.
Вълшебства съвършени, украсяващи
настроенията ми с радости
и сълзите ти - щастия след болки.
Сълзите ти ухаят на нежност.
Прегърнати и напоени са
с доброта, свобода и топлина в чувствата.
Със сълзите си раждаш и завещаваш
за мен сълзи - романтични, мечтаещи
и благодарности безкрайни, че си
избирам сълзи от двама ни - незабравими!!!
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Всички права запазени