9 июн. 2010 г., 22:56

Избирам си, събирам си сълзи 

  Поэзия » Любовная
753 0 1

Избирам си, събирам си сълзи от очите ти

с мислите си, за да ми греят и топлят

по-човешки творческите ми спомени-шедьоври.

Вълшебства съвършени, украсяващи

настроенията ми с радости 

и сълзите ти - щастия след болки.

Сълзите ти ухаят на нежност.

Прегърнати и напоени са 

с доброта, свобода и топлина в чувствата.

Със сълзите си раждаш и завещаваш 

за мен сълзи - романтични, мечтаещи

и благодарности безкрайни, че си 

избирам сълзи от двама ни - незабравими!!!

                                                                                                                                                                                         Г.Ф


© Георги Табаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Стихотворението ми допада.Не мога да го оценя, защото е неповторимо по вложената творческа енергия, много искрено и дълбоко. Георги, ако розположиш стиха с по-малко думи на ред, по-лесно ще се разкрие дълбочината му.
Предложения
: ??:??