22.05.2010 г., 8:31 ч.

Избликване 

  Поезия » Друга
570 0 8
Левентът Май
 разпуква пъпките
 и лудо младостта напира,
поглежда дръзко,
коси развява
 и на застоя се нервира,
 пристъпва гордо -
 избликва нова сила.
Закостенялост, отстъпИ!
Ах, тъй чаровен е светът,
 когато свежестта цъфти!

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??