May 22, 2010, 8:31 AM

Избликване 

  Poetry » Other
572 0 8
Левентът Май
 разпуква пъпките
 и лудо младостта напира,
поглежда дръзко,
коси развява
 и на застоя се нервира,
 пристъпва гордо -
 избликва нова сила.
Закостенялост, отстъпИ!
Ах, тъй чаровен е светът,
 когато свежестта цъфти!

© Росица Танчева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??